Žaidimų nuoma bus pigesnė, jei rinksitės rinkinius! O papildoma para d.d. su 80% nuolaida!

2023 m. Margas miškas stalo žaidimų naujienos – originalios Kalėdų dovanos šeimai ir verslui

Artėjant šventiniam sezonui visi pradedame galvoti apie išskirtines Kalėdų dovanas artimiesiems ar verslui. Džiaugiamės, kad mūsų gamintus stalo žaidimus pamilo klientai ir juos renkasi, kaip originalias, Lietuvos gamintojų rankų darbo dovanas šeimai, partneriams, kolegoms, darbuotojams ar jų vaikams. Kasmet ieškome būdų, kaip nustebinti, paliesti širdis ir prisidėti prie džiaugsmo tiek dovanojant, tiek gaunant su meile pagamintas lietuviškas dovanas.

Kam skirti Margas miškas žaidimai?

Išgirdus terminą „žaidimai“, ko gero daugeliui pirma asociacija, kad tai skirta vaikams. Norime paneigti ir patikinti, kad mūsų pagaminti žaidimai yra skirti būtent suaugusiems, tačiau, žinoma, visada įtraukia ir mažuosius stalo žaidimų entuziastus. Margas miškas stalo žaidimai tapo itin mėgiamu laisvalaikio užsiėmimu vyrų tarpe, tad ieškantiems originalių kalėdinių dovanų vyrams – labai rekomenduojame pasižvalgyti mūsų el. parduotuvėje.

Drąsiai galime teigti, kad Margas miškas stalo žaidimai puikiai tinka visoms amžiaus grupėms. Tai puikus būdas praleisti kokybišką laiką su šeima ar kolegomis, skatinti bendravimą, sveiką konkurenciją, jie padeda vystyti strateginius ir taktinius įgūdžius bei visų svarbiausią turėti neįkainojamas emocijas.

2023 m. stalo žaidimų naujienos

Galvojant kokius naujus stalo žaidimus pasiūlyti, analizuojame pasaulinę rinką ir semiamės pavyzdžių iš šios rinkos profesionalų. Šiemet Jums pagaminome tris pasaulyje labai populiarius žaidimus bei galvosūkius, kurie žaidžiant įtraukia ir nebepaleidžia. Gamindami žaidimus, į juos įdedame daug „savęs“, kruopščiai kuriame dizainą, naudojame tik aukščiausios kokybės medieną, tam skiriame ypatingai daug dėmesio. Šie mediniai stalo žaidimai išsiskiria savo kokybe ir išbaigtumu, tad jie tikrai gali būti laikomi, kaip vertingos verslo dovanos partneriams ar šeimos nariams. Norime, kad jie būtų ne tik įtraukiantys, bet ir stilingi, taip puošdami Jūsų namų kavos stalelį, svetainės interjerą ar darbo stalą, biuro laisvalaikio erdves. Pasitikdami šventes pristatome Jums mūsų 2023 m. kalėdinių dovanų naujienas:

  1. Stalo žaidimas dviems “5 simboliai”

Šis rankų darbo žaidimas yra kur kas daugiau nei paprastas stalo žaidimas – tai intelektualus iššūkis ir prasminga dovanos idėja. Dovanodami šį stalo žaidimą artimiesiems ar verslo partneriams, kartu įteiksite ir neįkainojamas akimirkas.  Žaidimo tikslas – pirmam surinkti savo 5 simbolių eilę vertikaliai, horizontaliai ar įstrižai. Skamba nesudėtingai? Priešingai – čia nėra paprasta žaidimo „Kryžiukai nuliukai“ versija, čia kur kas daugiau gudrybių, azarto ir sprendimų, tad garantuojame, kad pabandžius bus sunku sustoti.

Žaidimo kubelių vieną pusę puošia skirtingi linkėjimai, kurie tikime nudžiugins ir lydės ne tik tą valandą žaidžiant, bet ir bus neįkainojamas sėkmės simbolis visam laikui.  Ar tai būtų Kalėdų dovana šeimai, ar verslo dovana partneriams, suteikite dovanai asmeniškumo. 5 simboliai lentą galime personalizuoti graviruodami Jūsų įmonės logotipą, sveikinimą ar kitą norimą tekstą. Užsakant didesnį kiekį, Jūs netgi galite pakeisti žaidimo kubelių dizainą, pritaikydami pagal savo įmonės stilistiką. Tai puiki galimybė išskirti jūsų verslo dovaną iš kitų ir palikti ilgalaikį įspūdį.

Platesnė informacija: 5 simboliai.


2. Žaidimas – galvosūkis „Hanojaus bokštas“

Hanojaus bokštas yra puikiai žinomas pasaulinėje žaidimų bendruomenėje. Tai intelektualus žaidimas – galvosūkis, kurio tikslas – perkelti visus žiedus nuo vieno stovo ant kito, tačiau negalite dėti didesnio žiedo ant mažesnio. Tai labai intriguojantis žaidimas, kuris moko strategijos, mąstymo ir yra tikras intelektualus iššūkis kiekvienam.

Tai puiki Lietuvos gamintojų dovanos idėja šeimai, draugams, kolegoms, verslo partneriams, bosui ir netgi senjorams, kurie ieško smagios veiklos vakarais. Tai dovana žmogui, kuris turi viską, bet vertina prasmingą laiko praleidimą. Šį galvosūkį pagaminome dviejų dizainų: su medine dėžute ir be jos. Kad dovanai suteiktumėte dar daugiau išskirtinumo ir asmeniškumo, siūlome graviruoti žaidimo lentą / dėžutę Jūsų norimu tekstu, linkėjimais, sveikinimais. Ieškantiems personalizuotos Lietuvos gamintojų verslo dovanos Kalėdų proga – kviečiame graviruoti savo ar partnerio logotipus, šūkį ar kitą norimą tekstą.

Platesnė informacija: Hanojaus bokštas.


3. Medinis stalo žaidimas “Judantys tigrai” (2 viename)

Tai yra dvipusis stalo žaidimas, kuris apjungia du pasaulyje populiarius ir tūkstančio metų istoriją menančius žaidimus – “Bagh Chal” (Nepalas) ir “Aadu Huli” (Indija), kitaip dar vadinamus “Tigrai ir ožkos”. Žaidime dalyvauja du žaidėjai, kur vienas iš jų „puola“, o kitas „ginasi“. Dvipusė žaidimo lenta leidžia mėgautis dvejais žaidimais, kurių taisyklės vienodos, tačiau figūrų išdėstymas ir vaikščiojimo keliai skiriasi (trikampis ir kvadratas). Žaidimo tikslas: tigrų tikslas pašalinti iš žaidimo 5 ožkas (jas sumedžioti), o ožkų tikslas – užtverti kelią tigrams, kad jie negalėtų judėti lentoje.

Trikampėje žaidimo lentoje galite graviruoti įmonės logotipą ar žmogaus, kuriam priklausys žaidimas, vardą ar inicialus. Šis strateginis ir taktinis stalo žaidimas siūlo gyvą, jaudinantį iššūkį įvairaus amžiaus žmonėms. Dėl savo dinamiškumo ir nuolat besikeičiančių strategijų patiks visiems stalo žaidimų entuziastams.

Platesnė informacija: Judantys tigrai.

 


4. Medinės Kalėdų Nykštuko – Elfo durelės. Kalėdinė dekoracija

Ko gero dėl to, kad pačios turime mažų vaikų, neatsispiriame pagaminti kažką mielo ir magiško mažiesiems. Kad Kalėdų laukimas būtų dar šventiškesnis, pagaminome šias stebuklingas medines Kalėdų Nykštuko – Elfo dureles. Ši medinė dovana vaikams, nėra tik miela Kalėdų dekoracija, norime, kad ji skatintų kurti ypatingus prisiminimus ir tradicijas Jūsų namuose bei praturtintų pasiruošimą gražiausioms metų šventėms.

Plačiau: Nykštuko durelės.


Kasmet ieškodami naujovių ir siekdami pristatyti tikrai išskirtinius Lietuvos gamtintojų rankų darbo žaidimus, šiais metais siūlome šias unikalias Kalėdų dovanas. Mes tikime, kad kiekviena iš šių pasiūlytų dovanų gali tapti ne tik originalia staigmena, bet ir vertingu laiku su artimaisiais ar kolegomis. Tai ne tik dovanos – tai prisiminimai, tradicijos ir gyvenimiškos akimirkos, kuriomis galėsite dalintis ilgus metus. Mes dėl to labai džiaugiamės ir esame dėkingi už jūsų pasitikėjimą mūsų gaminamais produktais. Su meile prisiliečiame prie kiekvieno žaidimo ir kviečiame leistis į Kalėdų šurmulį kartu su mumis.


Kviečiame pasižvalgyti ir į mūsų ankstesniais metais gamintų žaidimų sąrašą, kurie puikiai tinkami, kaip verslo dovanos Kalėdoms ar mieli ir įdomūs gaminiai artimiesiems artėjančių švenčių proga. Plačiau: originalios verslo dovanos.

Užsakant didesnius kiekius verslo dovanoms – kainas deriname individualiai. Norėdami pasikonsultuoti, rašykite el. paštu info[eta]margasmiskas.lt ar mūsų Facebook arba skambinkite telefonu +37068210132 / +37068756871.


Skaitykite kitas naujienas